Anna Doleželová a Dagmar Arnotová převzaly ocenění za svou práci

Výprava z Oblastní charity Havlíčkův Brod v čele s oceněnými dámami - zleva Dagmar Arnotová a Anna Doleželová. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Ku příležitosti oslav 25. výročí obnovení činnosti Diecézní katolické charity Hradec Králové v poutním kostele v Neratově v Orlických horách se v pátek 2. června mimo jiné uskutečnilo předávání ocenění celkem devatenácti pracovníkům a dobrovolníkům Charit v rámci diecéze. Zástupci Oblastní charity Havlíčkův Brod mají velkou radost z toho, že hned dvě uznání putovala právě jejím pracovnicím. Zlaté ocenění si zasloužila vedoucí havlíčkobrodského Mateřského centra Zvoneček Anna Doleželová, stříbrné ocenění si z Neratova odvezla Dagmar Arnotová z humpolecké Astry - denního centra pro seniory. Více informací včetně dalších fotografií brzy uveřejníme.

Anna DoleželováDagmar Arnotová

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.