CHARITA SLAVÍ: Pětiletému Nízkoprahovému klubu BAN! popřáli odborníci i vedení města

(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Havlíčkův Brod) - Narozeninové oslavy havlíčkobrodského Nízkoprahového klubu BAN!, které se uskutečnily pro odbornou veřejnost v úterý 6. června dopoledne, doprovázela hojná účast a zájem všech hostů o to, jak tato sociální služba pro děti a mládež při Oblastní charitě Havlíčkův Brod funguje. Milá slova o potřebě BAN!u společně s přáním do budoucích let pronesl také starosta Havlíčkova Brodu Mgr. Jan Tecl, MBA. Do klubu zavítala i místostarostka Havlíčkova Brodu Bc. Ivana Mojžyšková, která rovněž přispěla do diskuze. Mezi hosty nechyběli ani zástupci havlíčkobrodského sociálního a školského odboru, sociálního výboru, škol či spřátelených organizací. Na programu byla komentovaná prohlídka zázemí a prezentace o činnosti klubu zakončená debatou. Pro veřejnost se Nízkoprahový klub BAN! otevře v září, a to v rámci celorepublikové akce Týden nízkoprahů.

(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

Havlíčkův BrodProjekt Nízkoprahového klubu BAN! finančně podporuje i město Havlíčkův Brod.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.