CHARITA SLAVÍ: ŠIPKA má za sebou havlíčkobrodské oslavy svých narozenin

(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Havlíčkobrodsko, Humpolecko) - ŠIPKA - sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi oslavila v pondělí 5. června odpoledne své páté narozeniny. V havlíčkobrodském Mateřském centru Zvoneček pracovníci prozradili, s čím rodinám pomáhají, společně s klientkou ukuchtili voňavé buchtičky se šodó a s dětmi si zahráli legrační hry, které zároveň podporují rozvoj paměti, myšlení, fantazie i motoriky. Všem, kteří přišli, děkujeme za příjemné odpoledne. Více informací o sociální službě se můžete dozvědět na: http://hb.charita.cz/nabizene-sluzby/sluzby-socialni/sipka-socialne-aktivizacni-sluzba-pro-rodiny-s-detmi/. Oslavy v Humpolci se uskuteční v parku Stromovka, konkrétně na Letní Platformě, ve čtvrtek 29. června od 14.30 do 16 hodin. Na své si přijdou hlavně děti, pro které budou připraveny hravé a přitom naučné aktivity. Se ŠIPKOU tak budou moci pomalinku zahájit letní prázdniny.:-)

(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Ani paní ředitelka Oblastní charity Havlíčkův Brod Anna Blažková a její zástupkyně Jana Dománková (zleva) neodolaly a vyzkoušely si malý kvíz určený pro školáky. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

Havlíčkův BrodHumpolec

ŠIPKU - sociálně aktivizační službu pro rodiny s dětmi finančně podporují i města Havlíčkův Brod a Humpolec.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.