Humpolecké charitní služby v televizi: Redaktoři navštívili Astru a Charitní domov

(Humpolec) - On-line televize i-Vysočina zavítala v uplynulých dnech do Humpolce, aby blíže poznala chod a smysl dvou sociálních služeb při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. V Astře - denním centru pro seniory si redaktorka Dominika Dufková povídala s vedoucí Bohuslavou Medovou. Kamera měla to štěstí, že zachytila dokonce oslavu kulatin jednoho z klientů. Pozornosti novinářů neunikl ani Charitní domov pro matky a otce s dětmi, kde na otázky odpovídala mluvčí organizace Aneta Slavíková. Videorozhovor z Astry si můžete pustit zde: http://www.i-vysocina.cz/zpravodajstvi-vysocina/video-v-astre-se-seniori-rozhodne-nenudi. Záznam z Charitního domova je tu: http://i-vysocina.cz/zpravodajstvi-pelhrimovsko/video-v-humpoleckem-charitnim-domove-najdou-azyl-i-otcove

Humpolec

Činnost Astry - denního centra pro seniory a Charitního domova finančně podporuje i město Humpolec.

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.