Kraj Vysočina poděkoval havlíčkobrodské Charitě za přínos společenské odpovědnosti

Zástupkyně ředitelky havlíčkobrodské Charity Bc. Jana Dománková na slavnostnostním vyhlášení ankety. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Poděkování hejtmana Kraje Vysočina za to, že se Oblastní charita Havlíčkův Brod chová společensky odpovědně, převzala zástupkyně ředitelky organizace Bc. Jana Dománková historicky poprvé v pondělí 16. dubna odpoledne přímo v sídle krajského úřadu v Jihlavě. Právě tam se totiž uskutečnilo slavnostní vyhlášení ankety Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost, do které se zapojila i havlíčkobrodská Charita. "Oficiální poděkování i samotná účast v soutěži je pro nás velký závazek a zároveň motivace pro to, abychom byli v této oblasti a v přítomnosti tak silné konkurence stále lepší a lepší," uvedla bezprostředně po skončení programu Jana Dománková.

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.