Na Sázavafestu milovníci hudby i nakoupí originální drobnosti z charitních dílen

Havlíčkobrodská Charita na Sázavafestu. (Světlá nad Sázavou) - Multižánrový hudební festival Sázavafest, který ve čtvrtek 26. července vypukne v zámecké zahradě ve Světlé nad Sázavou, i letos myslel na světelské eNCéčko - nízkoprahové centrum pro děti a mládež a jeho mateřskou organizaci Oblastní charitu Havlíčkův Brod. Havlíčkobrodská Charita bude mít totiž od čtvrtku 26. do soboty 28. července v takzvané Family Fun Zóně připravený stánek, kde bude prodávat výrobky, které vznikly v charitních dílničkách. Jejich nákupem mohou i návštěvníci festivalu podpořit dalších činnost služeb v regionu.

Tašky různých velikostí, barev i stylů, pedigové ošatky a košíky, šperky, praktické podsedáky nebo „držáky“ na kelímek s pitím – to je jen zlomek výrobků, který k této příležitosti vytvořili šikovné ruce našich klientů za pomoci pracovníků. Zapojili se senioři z humpolecké Astry – denního centra pro seniory, lidé s postižením z ledečského Centra sociálních služeb Petrklíč a Sociálně terapeutické dílny a těžko zaměstnatelní lidé, kteří našli práci v humpoleckém Středisku charitní pomoci – takzvaném Šatníku.

web: www.hb.charita.cz

facebooklinkedinYoutube