Nakupujete přes internet? Zkuste GIVT.CZ a podpořte Oblastní charitu Havlíčkův Brod

Krásné Vánoce s GIVTEM. Přes vychytaný web GIVT.CZ mohou ti, kteří rádi nakupují na internetu, zároveň podpořit dobrou věc. A nezaplatí nic navíc.

Je to velice jednoduché. Stačí zadat www.givt.cz, vybrat v nabídce oblíbený e-shop, organizaci a už naskočí požadovaná stránka, kde uživatel může začít nakupovat tak, jak je zvyklý. Tentokrát ale uvedená procenta z jeho nákupu přispějí organizaci, kterou na úvodní stránce Givtu zvolil, přičemž on sám nezaplatí nic navíc.

A přesně takto lze pomoci i Oblastní charitě Havlíčkův Brod.

Proto nezapomeňte, až budete chtít příště nakupovat na internetu, mrkněte nejdříve na GIVT.CZ, zda je váš e-shop také v nabídce. A přispějte třeba právě na činnost Oblastní charity Havlíčkův Brod.

Můžete si také stáhnout Pomocníka do prohlížeče (https://givt.cz/ziskat-pomocnika), který vám při návštěvě zapojených e-shopů připomene, že nám můžete pomáhat. Nakupovat se dá i zcela bez registrace.Řekněte o této možnosti také přátelům – ať mohou proměnit nákup v dobrý skutek i oni.

Děkujeme, že nás podporujete, a přejeme krásné svátky.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.