POHLEDEM OBJEKTIVU: BAN! a Zvoneček na přehlídce Volný čas není nuda

BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Havlíčkův Brod) - V pátek 8. září odpoledne ožil havlíčkobrodský park Budoucnost tradiční přehlídkou volnočasového vyžití především pro děti ve městě a nejbližším okolí. Na pódiu akce s názvem Volný čas není nuda se představily také služby při havlíčkobrodské Charitě, a to Nízkoprahový klub BAN! poskytující podporu dětem a mladým lidem v nelehkém období dospívání a Mateřské centrum Zvoneček. Pracovnice z obou zařízení si navíc nachystaly stanoviště se zábavnými aktivitami pro dětské návštěvníky. Děkujeme pořadatelům za pozvání a skvělé zázemí!

BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)BAN! a Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na akci Volný čas není nuda. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

Havlíčkův Brod

Činnost Nízkoprahového klubu BAN! a Mateřského centra Zvoneček finančně podporuje i město Havlíčkův Brod.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.