POHLEDEM OBJEKTIVU: Děti prošly Pohádkovou cestou již po dvanácté

Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Kolem tří stovek dětí s hravým doprovodem dorazilo v sobotu 27. května odpoledne do havlíčkobrodského parku Budoucnost, aby zažilo již dvanácté putování po Pohádkové cestě, které opět nachystalo Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Tentokrát na všechny malé šikuly čekalo celkem jednatřicet pohádkových bytostí, a to na čtrnácti stanovištích. Nově se děti setkaly s Křemílkem a Vochomůrkou. Každé stanoviště nabídlo úkoly a hry, se kterými se společnými silami vypořádali malí i velcí návštěvníci. A za odvahu si samozřejmě zasloužili mnoho rozmanitých odměn. Komu vyhládlo, mohl si pochutnat třeba na výborných koláčcích.

„Ráda bych poděkovala všem dobrovolníkům, sponzorům a příznivcům, kteří se zasloužili o hezké odpoledne pro děti i jejich rodiče. Děkuji i všem návštěvníkům, kteří si naši Pohádkovou cestu nenechali ujít a kteří si ji užili,“ uzavřela vedoucí brodského Mateřského centra Zvoneček Anna Doleželová.

Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)Pohádková cesta 2017 (Foto: archiv OCH HB)

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.