POHLEDEM OBJEKTIVU: Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem ze Střediska rané péče

Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Havlíčkův Brod) - Benefiční program ve skautském stylu pro charitní Středisko rané péče připravili na sobotu 14. dubna v havlíčkobrodském Skaut klubu havlíčkobrodští skauti. Děti například nahlédly do skautského stanu, chystaly ozdoby na skautský kroj nebo vzaly svůj doprovod do skautské kavárny nebo na bazárek. Velký úspěch měl skautský fotokoutek. Návštěvníci se mohli podívat i do prostor Střediska rané péče. Kdo vhodil dobrovolný příspěvek do kasiček rozmístěných po budově, podpořil konání rehabilitačního pobytu pro děti a jejich rodiče.

Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Havlíčkobrodští skauti pomohli dětem z charitního Střediska rané péče. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Skauti dětem

Havlíčkův BrodHumpolec

Činnost Střediska rané péče finančně podporuje i město Havlíčkův Brod a Humpolec.

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.