POHLEDEM OBJEKTIVU: Šipka zamířila k prázdninám hravě

Hravé a naučné odpoledne se ŠIPKOU na Platformě. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Humpolec) - I přes nepřízeň počasí vyrazily ve čtvrtek 29. června pracovnice ŠIPKY - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi při Oblastní charitě Havlíčkův Brod do humpoleckého parku Stromovka, kde u Letní Platformy připravily program pro děti. Do Humpolce přivezly mnoho různých her pro úplně malé i větší šikuly. Několik zvědavců neodolalo a i v děšti přišlo do altánku, aby si vyzkoušelo, jak se dá zabavit a přitom se lecčemu naučit.

Hravé a naučné odpoledne se ŠIPKOU na Platformě. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Hravé a naučné odpoledne se ŠIPKOU na Platformě. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Hravé a naučné odpoledne se ŠIPKOU na Platformě. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

Havlíčkův BrodHumpolec

Projekt ŠIPKY - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi finančně podporuje i město Havlíčkův Brod a Humpolec.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.