S Astrou senioři vyzráli na paměť i na fyzičku

Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)(Humpolec) - Účinné a zábavné cvičení pro tělo i ducha si připravily pracovnice Astry - denního centra pro seniory při Oblastní charitě Havlíčkův Brod na setkání ve čtvrtek 15. června v humpoleckém parku Stromovka u Letní Platformy. Na programu bylo trénování paměti v režii Bohuslavy Medové a poté procvičování a protahování všech částí těla s Dagmar Arnotovou. Vzácnými hosty byli jak senioři z Astry, tak i z humpoleckého domova pro seniory v Lužické ulici včetně pana ředitele Petra Vaňka a senioři z charitního ledečského Centra sociálních služeb Petrklíč. Přidali se i kolemjdoucí.

Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Astra na Letní Platformě v Humpolci. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

HumpolecAstru - denní centrum pro seniory finančně podporuje i město Humpolec.

Sbírky šatstva na rok 2017 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.