Už jen tři nominace na cenu Křesadlo jsou pro charitní dobrovolníky velký úspěch

Charitní "parta" (zleva): s růží dobrovolníci Lenka Krajhanzlová, Marie Vrzáková a Jan Krýsa. Vyhlášení se zúčastnila také koordinátorka charitních dobrovolníků Markéta Hladíková (vzadu vlevo) a ředitelka havlíčkobrodské charity Bc. Anna Blažková (vzadu vpravo). (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Držitelkou letošního ocenění Křesadlo, které každoročně na území Havlíčkův Brod a Chotěboř vyhlašuje FOKUS Vysočina, je Veronika Křikavová z chotěbořského střediska FOKUSu Vysočina. I když cena po dvou letech putovala mimo havlíčkobrodskou Charitu, tak si charitní dobrovolníci v pátek 13. dubna ve svatební síni havlíčkobrodské radnice užili příjemné odpoledne. Z Oblastní charity Havlíčkův Brod byli nominováni tři dobrovolníci, a to Lenka Krajhanzlová, Marie Vrzáková a Jan Krýsa. Více o jejich aktivitách přineseme v červnovém zpravodaji Králíček.

Za rok 2015 se držitelkou Křesadla, ocenění pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci, stala charitní dobrovolnice Zlatuše Hejkalová. O rok později byla dobrovolnicí roku 2016 vyhlášena charitní dobrovolnice Helena Míková.

Držitelka Křesadla 2017 Veronika Křikavová společně se starostou Havlíčkova Brodu Mgr. Janem Teclem, MBA. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Ocenění pro všechny nominované. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)Jedna z nominovaných charitních dobrovolnic Marie Vrzáková. (Foto: OCH HB/Aneta Slavíková)

Více informací například na: http://vysocina-news.cz/v-brode-predali-oceneni-program-kresadlo-2017/