Vždy je cesta: cestovatelská roadshow s promítáním a příběhem (nejen) o překonávání překážek

s Tekym v PeruPátek 24. 8. 2018 Horní náměstí, Humpolec (promítání od 20 h)
Sobota 25. 8. 2018 Závodiště Dusilov, Humpolec (promítání od 16 h)
Neděle 26. 8. 2018 Horní náměstí, Humpolec (promítání od 16 h)

Oblastní charita Havlíčkův Brod zve na úspěšnou cestovatelskou roadshow - neobyčejný příběh cestovatele, dobrodruha a spisovatele Honzy Drobného a jeho psího parťáka Tekyho. Příběh je (nejen) o překonávání překážek a hledání cesty, ale obsahuje mnohá další poselství, emoce, zábavu, legraci, dramatické okamžiky, poučení, inspiraci a v neposlední řadě poznatky z cest či srovnání kultur a mentalit. Celý příběh vždy posluchače nadchne a inspiruje otevřeným vyprávěním, které chce ukázat, že vždy je řešení… vždy je cesta. Výtěžek ze vstupného navíc cestovatel věnuje regionálnímu dobročinnému projektu, a to humpolecké Astře - dennímu centru pro seniory při havlíčkobrodské Charitě.

V prosinci minulého roku vyšla cestovateli kniha „Vždy je cesta aneb Ztracený bílý muž a pochroumaný pes napříč kontinenty“. Váženými patrony knihy jsou Marta Kubišová a Václav Marhoul, váženými kmotry jsou Monika Absolonová, Alžběta Jungrová, Václav Vydra, Josef Formánek, Libor Podmol, Pepa „Sršeň“ Šiler, Dan Přibáň a  Jaroslav Pešta.

Více o tomto projektu zde:

www.vzdyjecesta.cz

Odkaz na krátké promo video: