Zvoneček: Masopustní veselí v Havlíčkově Brodě je po roce zpět

Masopustní jarmark v Havlíčkově Brodě v roce 2017(Havlíčkův Brod) - Havlíčkobrodští se i letos mohou těšit na tradiční Masopustní jarmark s programem na Havlíčkově náměstí. Letos vychází na neděli 11. února. Kdo by měl čas a chuť užít si veselí přímo v centru dění, má opět možnost přihlásit se ve Zvonečku a stát se jednou z masek v průvodu.

Masky budou vycházet ze Skaut klubu v Horní ulici zhruba ve 14 hodin. Na pódiu, které bude stát na Havlíčkově náměstí, se postupně ukážou všichni maskovaní účastníci průvodu a poté to za všechny hříchy města „odskáče“ kobylka. Nakonec ale všechno dobře dopadne. „Obvykle se do průvodu zapojí na šedesát masek,“ dodala vedoucí Mateřského centra Zvoneček Anna Doleželová. V programu samozřejmě nesmí chybět ani tradiční jarmark na náměstí s masovými i sladkými dobrotami ke koupi.

Akci pořádá Mateřské centrum Zvoneček při havlíčkobrodské Charitě společně s Folklorním souborem Kalamajka, Havlíčkobrodskou dechovkou a Muzeem Vysočiny Havlíčkův Brod. Sponzory Masopustního jarmarku jsou město Havlíčkův Brod, Pekárny Vilém a Habry, Medovina Sobotka, Jatka Perknov, Palačinky Turinská, Televize HBin a Pross reklama.

Zájemci se mohou do masopustního průvodu hlásit v Mateřském centru Zvoneček, Rubešovo náměstí 171, nebo na tel. 569 428 438, 777 736 068, či na e-mail zvonecek@charitahb.cz.

Havlíčkův Brod

Činnost Mateřského centra Zvoneček finančně podporuje i město Havlíčkův Brod.

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.