Vyberte:

Charita pro Humpolec

Charita pro HumpolecZaměstnanci havlíčkobrodské Charity, jejich rodiny, přátelé, ale i ostatní dobrovolníci z řad široké veřejnosti vyrazí v sobotu 21. dubna v 9 hodin posbírat odpadky do lokality dětského dopravního hřiště v ulici 5. května a přilehlého parku. Od 13 hodin je pak naplánováno společné posezení u ohýnku na zřícenině hradu Orlík nad Humpolcem. Opékání špekáčků s kytarou v ruce a s písní na jazyku zpříjemní Martin Sýkora. Sdružení Zelené srdce si navíc připravilo bohatý doprovodný program, který se bude odehrávat v odpoledních hodinách právě na Orlíku. Pomoci s úklidem alespoň malé části Země může kdokoliv. Stačí se do 17. dubna obrátit na e-mail slavikova@charitahb.cza přihlásit sebe, své děti, vnoučata, další rodinné příslušníky nebo přátele. Ti, kteří se do úklidu zapojí a včas se přihlásí na uvedeném e-mailu, dostanou za odměnu na zřícenině hradu Orlík špekáček zdarma. Odpadkové pytle a rukavice pro úklid budou zajištěny a pomocníci je dostanou přímo na místě. Akce Charita pro Humpolec je jednou z událostí, které se ve městě v rámci kampaně Den Země letos uskuteční. Více informací je k dispozici na www.hb.charita.cz, www.mesto-humpolec.cz, www.zelenesrdce.cz, www.castrum.cz, www.denzeme.cz nebo na facebookové stránce Oblastní charity Havlíčkův Brod.

Den Země v Humpolci

Zelené srdce: Den Země na Orlíku

Místo: Humpolec, dětské dopravní hřiště, ul. 5. května
Termín: 21. 4. 2018, 09:00 — 21. 4. 2018, 16:00

Zahájení Jarního charitativního bazárku pro Danečka

Zahájení Jarního charitativního bazárku pro Danečkaod pondělí 23. dubna mohou zájemci navštívit havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček, kde na ně bude čekat nejrůznější oblečení pro děti i dospělé, hračky, obuv nebo doplňky. Za vybrané kousky může každý zaplatit dobrovolnou částkou, přičemž vybrané peníze letos pomohou dvouletému Danečkovi z Havlíčkobrodska, jemuž lékaři hned po narození diagnostikovali velice vzácnou vrozenou vývojovou vadu s nejasnou prognózou. Samotný bazárek potrvá týden, tedy do pátku 27. dubna, přičemž hned v pondělí od 17 hodin bude slavnostně zahájen. A start bude skutečně velkolepý, neboť dorazí sama patronka akce, a to zpěvačka Ilona Csáková. Nejen, že zazpívá, ale navíc věnuje své šaty do veřejné aukce. Celým programem slavnostního zahájení bude provázet moderátorka Tereza Šnajdr Stýblová. Nebude chybět ani módní přehlídka v režii dobrovolníků Zvonečku. Výtěžek bazárku poputuje na speciální, ale finančně náročný lázeňský pobyt, který dvouletý Daneček potřebuje.

Místo: Mateřské centrum Zvoneček, Rubešovo nám. 171, Havl. Brod
Termín: 23. 4. 2018, 17:00 — 23. 4. 2018, 19:00

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.