Charita pro Humpolec

Charita pro HumpolecZaměstnanci havlíčkobrodské Charity, jejich rodiny, přátelé, ale i ostatní dobrovolníci z řad široké veřejnosti vyrazí v sobotu 21. dubna v 9 hodin posbírat odpadky do lokality dětského dopravního hřiště v ulici 5. května a přilehlého parku. Od 13 hodin je pak naplánováno společné posezení u ohýnku na zřícenině hradu Orlík nad Humpolcem. Opékání špekáčků s kytarou v ruce a s písní na jazyku zpříjemní Martin Sýkora. Sdružení Zelené srdce si navíc připravilo bohatý doprovodný program, který se bude odehrávat v odpoledních hodinách právě na Orlíku. Pomoci s úklidem alespoň malé části Země může kdokoliv. Stačí se do 17. dubna obrátit na e-mail slavikova@charitahb.cza přihlásit sebe, své děti, vnoučata, další rodinné příslušníky nebo přátele. Ti, kteří se do úklidu zapojí a včas se přihlásí na uvedeném e-mailu, dostanou za odměnu na zřícenině hradu Orlík špekáček zdarma. Odpadkové pytle a rukavice pro úklid budou zajištěny a pomocníci je dostanou přímo na místě. Akce Charita pro Humpolec je jednou z událostí, které se ve městě v rámci kampaně Den Země letos uskuteční. Více informací je k dispozici na www.hb.charita.cz, www.mesto-humpolec.cz, www.zelenesrdce.cz, www.castrum.cz, www.denzeme.cz nebo na facebookové stránce Oblastní charity Havlíčkův Brod.

Den Země v Humpolci

Zelené srdce: Den Země na Orlíku

Místo: Humpolec, dětské dopravní hřiště, ul. 5. května
Termín: 21. 4. 2018, 09:00 — 21. 4. 2018, 16:00
Kategorie: Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.