Velikonoční prodejní výstava v Petrklíči 2018

Velikonoční výstava v Petrklíči 2018Originální a hlavně s láskou ručně tvořené dekorace opět nabídne ledečské Centrum sociálních služeb Petrklíč při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Velikonoční prodejní výstava se v prostorách stacionáře Petrklíč na adrese Barborka 1324 uskuteční v týdnu od 19. do 23. března. Každý den bude pro návštěvníky otevřeno od 9 do 15 hodin. Zavítat může kdokoliv, expozice je určena pro ty, kteří se chtějí pokochat, nabrat inspiraci či si přímo zakoupit něco pěkného. Na všechny hosty se těší především autoři vystavených výrobků, a to klienti stacionáře i chráněného bydlení společně s tamními pracovníky, kteří byli při tvoření nápomocní. Výtěžek z prodeje poputuje na podporu další činnosti Centra sociálních služeb Petrklíč.

Místo: Centrum sociálních služeb Petrklíč, Barborka 1324, Ledeč nad Sázavou
Termín: 19. 3. 2018, 09:00 — 23. 3. 2018, 15:00
Kategorie: Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost, Výstava

Ledeč nad Sázavou

Službu Centra sociálních služeb Petrklíč finančně podporuje i město Ledeč nad Sázavou.

poděkování za TKS

Náš výtěžek
2 360 880 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Sbírky šatstva na rok 2018 zatím nejsou naplánovány. Celoročně jsou v Havl. Brodě umístěny kontejnery Diakonie Broumov, do nichž lze použitý textil uložit. Kontejnery jsou pravidelně vyprazdňovány.