Namalujte s dětmi obrázek a udělejte radost babičkám i dědečkům
6. května 2020 Aktuality

Namalujte s dětmi obrázek a udělejte radost babičkám i dědečkům

Originální obrázek od dětí může být krásným projevem lásky. Pomysleli jsme na to, jakou radost by nejen maminkám, které v neděli budou slavit svátek, ale také babičkám a dědečkům takový obrázek nebo malované přáníčko od našich nejmenších udělaly, a rozhodli jsme velkou dávku radosti expres formou doručit.

Vytvořte cokoliv od srdce a zapojte se do programu s názvem Aby nám spolu dobře bylo, který pořádá Zvoneček celoročně. Tentokrát alespoň touto formou. „Vaše výtvory očekáváme ve Zvonečku do 15. května. Zvoneček je rozešle přes sestřičky a další sociální pracovníky seniorům, které  určitě zahřejí u srdíčka. Vždyť přece nastává Máj – lásky čas,“ vyzývá vedoucí Mateřského centra Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod Anna Doleželová.

Udělejte si chvilku a potěšte ty, kteří teď prožívají těžké chvíle. Obrázek nebo přáníčko je určitě potěší.

Zvoneček sídlí v budově AZ centra na adrese Rubešovo náměstí 171, Havlíčkův Brod. Na předání se domluvte s koordinátorkou MC Zvoneček Anna Doleželovou na emailu goBxV19cVX~mYZhaa8ulO1p nebo na telefonním čísle: 569 428 438, 777 736 068.

Bc. Ludmila Krátká

Koordinátor mateřských center