Navštivte Světelské farmářské trhy a podpořte svým nákupem klienty brodské Charity
8. června 2020 Aktuality

Výrobky klientů ledečské Sociálně terapeutické dílny, eNCéčka - nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ve Světlé nad Sázavou a zaměstnanců Střediska charitní pomoci – Šatník Humpolec můžete na trzích zakoupit ve čtvrtek 11. června. V charitním stánku najdete například dekorace z keramiky, korálkovou bižuterii nebo ručně šité výrobky. Z výtěžku pořídí zmíněné služby materiál pro další výrobu.

Návštěvníci mohou na stánek zavítat od 8.00 do 16.00 hodin. Většinu výrobků k prodeji poskytne Šatník a Sociálně terapeutická dílna. Korálkovou bižuterii dodají klienti eNCéčka. „Nakoupit můžete například zdobené svíce, šité kabelky a tašky, kuchyňské chňapky, panenky, kapsáře, sáčky s levandulí, sůl s lékařským heřmánkem, korálkové náramky, keramiku nebo výrobky z pedigu,“ vyjmenovává vedoucí eNCéčka Aneta Strachotová, která spolu s kolegyněmi z nízkoprahového zařízení bude na stánku návštěvníkům k dispozici celý den. „Utržené peníze z prodeje výrobků použijeme na nákup dalšího materiálu potřebného pro výrobu. Zbytek nám pomůže pokrýt běžné provozní náklady,“ dodává za všechny zúčastněné služby Aneta Strachotová.

Výrobky       Výrobky