Výuka českého jazyka
28. června 2022 Aktuality

Výuka českého jazyka

Od 1. 9. 2022 bude v Havlíčkově Brodě, Světlé nd Sázavou a Ledči nad Sázavou probíhat výuka českého jazyka. Lekce budou probíhat až do konce kalendářního roku. Koukněte se na aktuální rozvrhy.

Touto cestou bych Vám chtěla nabídnout kurzy českého jazyka pro Vaše ukrajinsky mluvící spoluobčany, které budou probíhat od 1. 7. 2022 v Havlíčkově Brodě v prostorách Městského úřadu V Rámech 1855, v Ledči nad Sázavou v prostorech Mateřského centra Ledňáček a ve Světlé nad Sázavou. Kurzy jsou zdarma a budou probíhat jak v dopoledních, tak i odpoledních hodinách.

Cíl projektu je zaměřen na překonání komunikační bariéry při řešení nesnadné životní situace v České republice a tím i zlepšení životních podmínek.

Víme, že momentální situace není snadná, takže bychom Vám rádi aspoň touto cestou byli nápomocní

UA (20)

CZ_UA_kurzy_2022_návrh_charita

Pro bližší informace se na nás neváhejte obrátit - dobrovolnik@charitahb.cz

Tento projekt  „Integrační služby pro držitele speciálního víza a dočasné ochrany 2022" je hrazen z neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR poskytnuté Ministerstvem vnitra České republiky - Rozhodnutí č. 57/2022 IC UKR.

Logo_CMYK

Monika Kadlecová