MC Rolnička - ČERVEN 2021

fb-logo  https://www.facebook.com/mcrolnicka/

Milé maminky a příznivci MC Rolnička,

Mateřské centrum Rolnička má v červenci a v srpnu prázdniny, proto se s vámi uvidíme na stálém programu až v září.

O konání prázdninových akcí vás budeme s předstihem informovat na naší facebookové stránce, emailem, a také vše naleznete na našich informačních nástěnkách.

Maminkám, tatínkům, babičkám, dědečkům a všem příznivcům Mateřského centra Rolnička moc děkujeme za přízeň a spolupráci.

Přejeme všem ve zdraví a v pohodě prožité krásné léto a těšíme se na setkání s vámi.

Vaše koordinátorky Jana Špiňarová a Marie Mašková.

Opět otevíráme:

• Od 24. května se vzdělávací programy přesouvají z onlinu opět do prostor centra. Maximální kapacita je 10 osob. Všichni účastníci musí splňovat jednu z následujících podmínek: podstoupit PCR test (max. 7 dní před), antigenní test (max. 72 hodin před), být naočkovaný, či prodělat covid-19 v posledních 180 dnech a mít ukončenou izolaci. Dále všichni musí mít nasazenou ochranu dýchacích cest s účinností alespoň 94 % (bez výdechového ventilu), jde např. o respirátory FFP2 či nanoroušky. Nabídku aktuálních programů najdete zde, pravidelné programy najdete níže. V případě dotazů volejte na tel. číslo 723 558 528 nebo piště na e-mail mcrolnicka@seznam.cz.

Program červen

Změna programu vyhrazena.