MC Zvoneček - ZÁŘÍ 2021

fb-logo  https://www.facebook.com/MaterskecentrumZvonecek

Opět otevíráme:

• Od 10. května můžete využít služeb krátkodobého hlídání na 1-3 hodiny při maximální kapacitě 3 děti. Hlídání je nutné předem domluvit na tel. čísle 777 736 068 nebo na e-mailu zvonecek@charitahb.cz. Samozřejmostí je dodržování přísných hygienických opatření.
  • Od 24. května se vzdělávací programy přesouvají z onlinu opět do prostor centra. Maximální kapacita je 10 osob. Všichni účastníci musí splňovat jednu z následujících podmínek: podstoupit PCR test (max. 7 dní před), antigenní test (max. 72 hodin před), být naočkovaný, či prodělat covid-19 v posledních 180 dnech a mít ukončenou izolaci. Dále všichni musí mít nasazenou ochranu dýchacích cest s účinností alespoň 94 % (bez výdechového ventilu), jde např. o respirátory FFP2 či nanoroušky.
  • Nabídku pravidelných programů najdete zde, aktuální programy najdete níže.

Přehled akcí mc zvoneček září 1 část

Přehled akci MC Zvoneček září 2021 2.část

1. Individuální poradenství 2021 (3)

2. Tanečky pro děti 2021

3. Kardio cvičení 2021

4. Hrátky s angličtinou 20215. Cvičení pro zdraví Smíšek 20216. Dokážu to s Montessori prvky 20217. Psychomotorický vývoj dítěte do 3 let 20218. Resuscitace a zásady první pomoci 20219. pletení z pedigu 2021 (3)9b. Vývoj zoubků v dětském věku 202110. Covidová pomoc ve vztazích 2021 (2) (003)11. Tai - chi 2021

Individuální poradenství budou probíhat dle naplnění kapacity. O termínech se informujte na uvedených tel. číslech.

Změna programu vyhrazena.