Pravidelné programy MC Zvoneček

fb-logo  https://www.facebook.com/MaterskecentrumZvonecek

Od pondělí do pátku vítáme maminky, tatínky i prarodiče s malými dětmi na bývalé ZŠ Rubešova v Havlíčkově Brodě v 1. patře, kde je možné využít výtah pro kočárek. Dospělí se mohou realizovat při různorodých programech a děti si mohou pohrát v herně s hračkami, sklouznout se na skluzavce, popojíždět na odstrkovadlech, prolézt prolézačkami a pohrát si s ostatními dětmi. Přineste si s sebou přezůvky jak pro vaše dítko, tak pro sebe. Na programy doporučujeme hlásit se předem, neboť kapacita míst je omezena.

Opět otevíráme:

• Od 10. května můžete využít služeb krátkodobého hlídání na 1-3 hodiny při maximální kapacitě 3 děti. Hlídání je nutné předem domluvit na tel. čísle 777 736 068 nebo na e-mailu zvonecek@charitahb.cz. Samozřejmostí je dodržování přísných hygienických opatření.
  • Od 24. května se vzdělávací programy přesouvají z onlinu opět do prostor centra. Maximální kapacita je 10 osob. Všichni účastníci musí splňovat jednu z následujících podmínek: podstoupit PCR test (max. 7 dní před), antigenní test (max. 72 hodin před), být naočkovaný, či prodělat covid-19 v posledních 180 dnech a mít ukončenou izolaci. Dále všichni musí mít nasazenou ochranu dýchacích cest s účinností alespoň 94 % (bez výdechového ventilu), jde např. o respirátory FFP2 či nanoroušky. Nabídku aktuálních programů najdete zde, pravidelné programy najdete níže.

MC Zvoneček_pravidelný program 1

MC Zvoneček_pravidelný program 2