Havlíčkobrodská Charita odstartovala Tříkrálovou sbírku 2019 v centru Havlíčkova Brodu

Při tříkrálovém koledování nesmí chybět vtip a úsměv na rtech. (OCH HB/Aneta Slavíková)(Havlíčkův Brod/Havlíčkobrodsko, Humpolecko, Polensko) - Do centra Havlíčkova Brodu zavítali v pátek 4. ledna tři králové, aby zahájili Tříkrálovou sbírku 2019 v regionu Oblastní charity Havlíčkův Brod. Tentokrát v obchodech a firmách, organizacích a institucích rozdávali tříkrálovské požehnání zástupci havlíčkobrodského Spolku Epigram - Vít Vodrážka, Michaela Krpálková a Lumír Mach. S kytarou a chrastítky v rukách a s písní na rtech nezapomněli navštívit ani tamní radnici, kde je vstřícně přivítali radní v čele se starostou Havlíčkova Brodu Janem Teclem. A jak už bývá příjemným zvykem, tři krále zastavovali i lidé v ulicích, kteří chtěli také přispět do zapečetěné kasičky na pomoc lidem v nouzi z regionu. Hlavní koledování na Havlíčkobrodsku, Humpolecku a Polensku je v plánu na víkend 5. a 6. ledna. S organizací a realizací Tříkrálové sbírky v tomto regionu každoročně pomáhá kolem patnácti set dobrovolníků.

Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)DSC_0814DSC_0816Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v centru Havlíčkova Brodu. (OCH HB/Aneta Slavíková)

facebook linkedinYoutube

Oblastní charita Havlíčkův Brod

TKS 2019 - Havl. Brod