Letošní Jarní charitativní bazárek pomohl Sebastiánkovi

IMG_20190514_15341114.května v Mateřském centru Zvoneček proběhlo předání šeku Sebastiánkovi a jeho rodině s paní ředitelkou Oblastní charity Havlíčkův Brod Ing.Kateřinou Svobodovou. Finanční příspěvek poputuje na speciální rehabilitační kočárek.

Bazárek ve Zvonečku trval celý týden. Díky všem kupujícím, dárcům oblečení, obuvi i hraček  i ostatním, kteří se na bazárku podíleli, se podařilo v letošním roce vybrat krásných 29.124 korun. Peníze pomohou zaplatit tolik potřebný a finančně náročný rehabilitační kočárek. Všem, kteří přispěli a těm, kteří se do bazárku zapojili velice děkujeme!

Sebastiánka ve třech měsících  postihla mozková příhoda, kdy utrpěl těžké postižení mozku i celé centrální nervové soustavy.  Sebastiánkovo postižení  včetně dalších zdravotních komplikací vyžaduje náročnou celodenní péči ze strany rodičů i odborníků.

Speciální rehabilitační kočárek je uzpůsoben i pro delší setrvání dítěte v kočárku. Pro tyto účely jsou vybaveny náklonem zad a náklonem sedu. Kočárky disponují  příslušenstvím pro fixaci dítěte jako jsou různé opěrky a pásy. Kočárek je tak nejen přínosným pomocníkem rodině, ale především velkou pomocí pro dítě.

TKS 2019 - Havl. Brod

DĚKUJEME

všem koledníčkům

i dárcům TKS