Z PRETOLU: Děkujeme zaměstnancům, kteří se zapojili do Baterkománie. Byla i soutěž

(Humpolec, Vystrkov) - Pamatujete si na náš článek o tom, že jsme se zapojili do Baterkománie, abychom podpořili Středisko charitní pomoci v Humpolci? V rámci sbírky, která skončila 15. října, se našim zaměstnancům podařilo nashromáždit 533 kusů vybitých a nepotřebných baterií.

Ty jsme  odevzdali mluvčí Oblastní charity Havlíčkův Brod Anetě Slavíkové minulý týden, a to na tradiční prodejní výstavě výrobků z charitních dílen, která se konala v humpolecké městské knihovně.

Baterkománie

Jako poděkování jsme dostali milé překvapení – tužkovník a zvoneček v barvách PRETOLU. A protože dárků není nikdy dost, rozhodli jsme udělat radost i my, a to jednomu z našich fanoušků na Facebooku. Vyhlásili jsme proto soutěž, kde mohli zájemci tipovat, kolik baterií jsme u nás nasbírali.

Baterkománie

Nejpřesnější tip uvedla Iva Jandová, a dostala tak od nás balíček plný praktických předmětů s naším logem. Výherkyni, která si odnesla například reflexní vestu, výsuvný metr, baterku, ručník a další drobnosti, gratulujeme. Všem našim zaměstnancům, kteří se zapojili, děkujeme a Humpolci držíme palce při sčítání baterií!

Baterkománie

Výsledky budou slavnostně vyhlášeny 15. listopadu 2018.

Také Oblastní charita Havlíčkův Brod děkuje firmě PRETOL za iniciativu a ochotu pomoci jak městu, tak naší organizaci a hlavně životnímu prostředí.