Koronavirus - aktuální informace

Sociální a zdravotní služby poskytujeme nadále

I v této situaci zůstáváme na blízku potřebným. Sociální a zdravotní služby poskytujeme klientům i nadále bez výrazných omezení, nicméně za přísných hygienických opatření tak, abychom zajistili ochranu zdraví našich klientů a pracovníků a péči o uživatele jednotlivých služeb Charity. Samozřejmostí je používání roušek nebo respirátorů a desinfekčních prostředků.

Konkrétní opatření na jednotlivých střediscích

• Sociálně terapeutická dílna - od 15. října 2020 do 30. října 2020 je dílna uzavřena z důvodu pracovní neschopnosti zaměstnanců. Od pondělí 2. listopadu znovu otevíráme a pracovníci vám budou opět k dispozici. Těšíme se na Vás!
  • Občanská poradna - na základě přijatých vládních opatření ohledně pandemie koronaviru jsou vám až do odvolání pracovníci Občanské poradny k dispozici pouze na e-mailu nebo telefonu.
  • Nízkoprahová centra pro děti a mládež:
  • Středisko charitní pomoci, tzv. Šatník - na základě přijatých vládních opatření ohledně pandemie koronaviru je Šatník až do odvolání uzavřen.
  • Mateřská centra Zvoneček, Rolnička a Ledňáček - na základě přijatých vládních opatření ohledně pandemie koronaviru jsou programy mateřských center zrušeny až do odvolání. Některé přednášky budou probíhat on-line. Podrobnější informace najdete zde.
  • Půjčovna kompenzačních a rehabilitačních pomůcek v Havlíčkově Brodě - na základě přijatých vládních opatření ohledně pandemie koronaviru bude provoz půjčovny od 29. října 2020 do 3. listopadu 2020 omezen. Ohledně půjčení nebo vrácení pomůcek se obracejte na pracovnici půjčovny pouze telefonicky. Kontakt: Eliška Janečková, tel. číslo: 734 691 382.
  • Správa (ředitelka, sekretariát, personální a mzdové oddělení, PR) - na základě přijatých vládních opatření ohledně pandemie koronaviru bude provoz správy od 29. října 2020 do 3. listopadu 2020 omezen. Na pracovníky správy se obracejte pouze telefonicky nebo e-mailem nebo volejte sekretářce Renatě Novotné na tel. číslo 777 736 190.

Tiskové zprávy a další informace

Aktuální informace můžete sledovat také prostřednictvím těchto informačních kanálů:

Bližší informace o mimořádných opatřeních najdete zde.