Charitativní koncert Mirky Časarové pro Danečka

25. 6. 2021, 19:00 Hrad Lipnice nad Sázavou Benefiční akce, Koncert, Akce pro veřejnost

V pátek 25. června 2021 v 19.00 hodin se na nádvoří hradu Lipnice nad Sázavou uskuteční charitativní open air koncert Mirky Časarové pro Danečka. Společně s pěvkyní vystoupí celá řada významných hudebních osobností. Veškerý výtěžek ze vstupného bude věnován pětiletému handicapovanému Danečkovi, kterému navíc zemřel tatínek v souvislosti s Covidem – 19.

Na koncertě spolu s operní pěvkyní Miroslavou Časarovou vystoupí celá řada významných hostů. Například Tomáš Savka, muzikálový zpěvák a držitel Ceny Thálie, rockový zpěvák Jan Toužimský – leader skupiny Arakain a člen divadla Rockopera Praha. Dále se představí sólista Národního divadla v Praze barytonista František Zahradníček nebo skvělý muzikálový zpěvák Jakub Hübner a celá řada dalších výborných pěvců, pěvkyň a instrumentalistů. „Všichni účinkující jsou moji kolegové a přátelé. Velmi mě potěšilo, s jakou ochotou souhlasili s účastí na koncertě, navíc nezištně bez nároku na honorář,“ vysvětluje organizátorka celé akce Miroslava Časarová.

Veškerý výtěžek ze vstupného bude věnován pětiletému Danečkovi, který pro svůj handicap od narození využívá pomoci Střediska rané péče při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Celá situace se Danečkovi a jeho mamince zkomplikovala o to víc, když nedávno zemřel Danečkův tatínek v souvislosti s nemocí Covid – 19.

Více se dočtete v tiskové zprávě.

Plakát