banner_1180x490_obecny

Štěstí, zdraví, dlouhá léta, a především požehnání do roku 2024 chtějí koledníci přinést i do vašich domovů!. Zdraví všech příznivců i koledníků je pro Charitu na prvním místě, a tak jsou tři králové připraveni na koledu.

Jedno je ale jisté, Tříkrálová sbírka bude!

ZÁMĚRY                                  VÝSLEDKY

JAK MŮŽETE PŘISPĚT

ONLINE

Pokud tři králové nezazvoní přímo u Vás doma, otevřete jim ONLINE dveře a zažijte stejně krásný pocit, jako když na vašem prahu zpívá parta zmrzlých koledníčků a vy je posloucháte. Obdarujte je a přijměte požehnání.

tŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA

U VÁS DOMA

Do tříkrálové kasičky koledníkům, až u Vás zazvoní s novoročním přáním a požehnáním K+M+B+2024. Koledníci Charity vybírají příspěvky do úředně zapečetěné pokladničky s logem Charity a obdarovávají dárce cukříky. Vedoucí skupinky je vybaven průkazem.

Koledujeme od 1. do 14. ledna 2024.

ZASLÁNÍM DARU

Zasláním finančního daru na účet: 66008822/0800VS: 777955004.

Využít můžete i rychlou QR platbu:

qr_tks_2023

KOHO DÍKY VÁM V ROCE 2024 PODPOŘÍME

Domácí zdravotní péče

Domácí péče v současné době představuje důležitou a velmi rozšířenou alternativu v oblasti péče o osobu se zdravotním postižením. Charitní ošetřovatelská služba pracuje na základě ordinace ošetřujícího nebo praktického lékaře. Je komplexně hrazena z veřejného zdravotního pojištění, a tudíž si naši klienti sami péči nehradí a nic na ni nedoplácí.

Díky Tříkrálové sbírce plánuje v roce 2024 nakoupit osobní automobil.

Více informací o službě.

Nízkoprah Sešlost

Posláním Nízkoprahového zařízení je poskytovat v Humpolci sociální službu pro děti a mládež nacházející se v nepříznivé sociální situaci, nebo jsou takovou situací ohroženy. Sociální pracovníci jim pomáhají a podporují je například při řešení potíží ve škole, v rodině, s nevyplněným volným časem, aby mohli žít stejným způsobem života jako jejich vrstevníci.

Peníze z Tříkrálové sbírku poputují úhradu nájmu a energie, taktéž se nakoupí potřebné vybavení pro volný čas, výtvarný a jiný materiál pro práci s dětmi.

Více informací o službě.

Alexandra Rychlá, koordinátorka TKS