Aktuálně

Sbírka pro Leontýnku
18. září 2021 Aktuality

Sbírka pro Leontýnku

Leontýnka má skvělou rodinu, která si zaslouží obdiv a respekt. Byl, je a bude to boj, ale oni jsou jasnými vítězi. Dnes Leontýnka potřebuje speciální sedačku, jejíž pořizovací cena se pohybuje kolem 90.000 Kč. Prosíme, pomozte dobré věci!

Středisko charitní pomoci Šatník pořádá výprodej dětských bund!
17. září 2021 Aktuality

Středisko charitní pomoci Šatník pořádá výprodej dětských bund!

Výprodej se vztahuje na skladové zásoby děštských bund až do velikosti 140. Cena je jednotná, padesát korun za kus.

Pozvánka na konferenci na podporu perinatální a dětské paliativní péče
17. září 2021 Aktuality

Pozvánka na konferenci na podporu perinatální a dětské paliativní péče

Oblastní charita Havlíčkův Brod pořádá dne  7.10.2021 v budově Krajského úřadu v Jihlavě  Konferenci na podporu perinatální a dětské paliativní péče. Tato konference je určena pro lékaře a ostatní zdravotnické pracovníky, sociální pracovníky, duchovní a pracovníky ostatních oborů, kteří se s touto problematikou setkávají, nebo o ni mají zájem.

Charita česká republika vyhlašuje sbírku pro Afghánistán
9. září 2021 Aktuality

Charita česká republika vyhlašuje sbírku pro Afghánistán

Afghánistán se dlouhodobě potýká s konflikty, dopady změn klimatu a chudobou. Nedávné znovuovládnutí země Tálibánem povede nevyhnutelně k prohloubení humanitární krize a významnému zhoršení bezpečnostní situace v zemi. Velkému množství Afghánců nezbyde než ze země uprchnout a hledat bezpečnější místo k životu. Očekává se významný nárůst počtu uprchlíků v okolních státech. V reakci na situaci vyhlašuje Charita Česká republika sbírku na pomoc uprchlíkům v sousedních zemích.

Charitativní Bazárek vynesl krásných 35.305 Kč. Peníze pomohou Lidunce s nákupem potřebného vozu
2. září 2021 Tiskové zprávy

Jubilejní desátý ročník charitativního Bazárku vynesl rekordních 35.305 Kč, které pomohou handicapované Lidunce s dofinancováním nového vozu, bez kterého se neobejde. Ke krásnému výsledku přispěli nejen dárci, nakupující a dobrovolníci, ale i herečka a patronka akce Vanda Hybnerová, která do Bazárku věnovala cenné kousky.