Oslava 20. let Centra osobní asistence: Společně slavíme dvě desetiletí podpory a péče
23. května 2023 Aktuality

Golčův Jeníkov, 19. 5. 2023 – V pátek 19. 5. se v konala oslava 20. let založení Centra osobní asistence, která přinesla radostné okamžiky, zpěv a nadšení. Centrum osobní asistence se již po dobu 20 let věnuje podpoře a péči o lidi v nepříznivé životní situaci, umožňují klientům zůstat ve svém domácím prostředí a žít obvyklý život.

Akci zahájil dětský pěvecký sbor Základní umělecké školy Světlá nad Sázavou pod vedením Mgr. Olgy Fialové. Následovalo úvodní slovo vedoucí Centra osobní asistence, Věry Kratochvílové, a ředitelky Oblastní charity Havlíčkův Brod, Veroniky Vašíčkové. Oba projevy ocenily dlouhodobou práci a úsilí všech zaměstnanců centra, kteří se s láskou starají o klienty a poskytují jim veškerou péči.

Na akci jsme měli též čest přivítat starostu Ing. Pavla Kopeckého, který dlouhodobě podporuje naši činnosti. Jeho návštěva a přítomnost nás velmi potěšila. Děkujeme za podporu, kterou nám vyjadřujete. Dále děkujeme za návštěvu zastupitelů města Golčův Jeníkov, a to místostarostů Jiřího Brože, DiS. a Pavla Houfka.

Během celého odpoledne se o hudební doprovod postaral pan Václav Jonáš, který zahrál na klávesy a roztančil všechny přítomné. Atmosféra byla plná radosti, všichni zpívali, tančili a užívali si příjemné setkání.

„Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší oslavy 20. let Centra osobní asistence. Vaše přítomnost a podpora jsou pro nás velkým povzbuzením. Rádi bychom poděkovali také všem zaměstnancům, kteří svým úsilím a oddaností poskytují kvalitní péči našim klientům.“ Uvedla Věra Kratochvílová.

Děkujeme všem zúčastněným za jejich návštěvu.

Bc. Monika Kadlecová

pracovník public relations