Tříkrálová sbírka letos proběhla v plné parádě
19. ledna 2023 Aktuality

Tříkrálová sbírka letos proběhla v plné parádě

Havlíčkův Brod, 15. 1. 2023 – Jako každý rok se Tříkrálová sbírka uskutečnila v ulicích Havlíčkova Brodu. Díky tomu byla opět plna milých setkání. Koledníci navštívili mnoho domácností, jejich obyvatele potěšili zpěvem a požehnáním do nového roku.

V době uzávěrky tohoto čísla byla rozpečetěna většina kasiček, přibližná částka, která se vybrala, je 216 941 Kč. Přesnou částku naleznete na internetových stránkách www.charitahb.cz

Největší část přispěje Středisku rané péče, které plánuje v roce 2023 zorganizovat pedagogicko-rehabilitační pobyt pro své uživatelské rodiny s dětmi. Také Šipka – Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi, plánuje letní pobytový tábor pro své klienty, kteří nemají finance, aby se jejich děti účastnily školních výletů. Část vybraných peněz poputuje i do Střediska charitativní pomoci, u kterého podpoří vytvoření a udržení pracovních míst pro lidi, kteří jsou z nejrůznějších důvodů dlouhodobě nezaměstnaní.

Děkujeme všem dárcům, kteří na tříkrálovou sbírku přispěli. Právě díky vám můžeme i nadále pomáhat lidem, kteří se ocitli v nepříznivé situaci.

Bc. Monika Kadlecová

pracovník public relations